diumenge, 10 de maig de 2020

Desconfina viRaceSalomon. 5k
   Primera cursa competitiva que es pot fer a l'aire lliure i des de qualsevol lloc de l'estat espanyol i fins i tot des de qualsevol lloc del món, a través d'una aplicació que simula totes les característiques d'una cursa real. Et proposa un escalfament, t'avisa que estiguis preparat per la cursa, t'informa de la posició que ocupes cada vegada que fas un km...i s'adapta als horaris en què els govern ens permet sortir a l'aire lliure i practicar esport. Evidentment, que mai això podrà substituir una cursa real, però tal i com van les coses, és molt probable que en tinguem per força mesos abans no puguem participar en una competició tal i com les entenem i hem viscut fins ara. Per tant, si la tecnologia permet fer-nos "viure" un 5k com el d'avui, benvinguda sigui. 
Jo he participat en la primera cursa de les tres que es proposaven en diferents horaris. Reconec que m'agrada córrer tan d'hora com sigui possible. En un primer moment pensava emportar-me la Fosca, però quan he vist que amenaçava pluja, m'he estimat més anar-hi sol. I ha estat un encert perquè quan he arribat al passeig del Ter, uns quants trons amenaçadors ens han anunciat un pluja torrencial que no ha trigat a aparèixer. De tota manera, m'ha agradat moltíssim aquesta experiència i crec que no  serà pas l'última que faré.
Quan he acabat els 5k, a través dels auriculars una veu em felicitava i m'informava de la meva posició final. No m'he mirat el mòbil fins que he arribat a casa. M'ha fet por que la pluja el fes malbé. I quan he arribat, he vist que ja hi havia les classificacions i el diploma de finisher.
  Després de tantes setmanes sense sortir a córrer a l'exterior, se m'ha fet força dur portar el ritme suau que demostra el meu temps final, però ara ja m'he fet passar les ganes, he estat molt feliç, i de segur que  no trigaré gaire a xafardejar quins nous reptes, a partir d'aquesta aplicació, em puc proposar de dur a terme. 
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada