diumenge, 6 de desembre de 2015

Mitja marató de Mataró


   En Joan es proposa arribar a la fita de 50 mitges realitzades després d'haver aconseguit haver finalitzat ja 10 maratons. M'apunto a la de Mataró i també s'hi afegeix en Moha.  Arribem a la capital del Maresme a les 9 i l'organització ens ofereix als corredors el bus que ens porta molt a la vora del lloc de sortida, bona manera d'evitar problemes d'aparcament. De tota manera l'altíssima participació provoca una mica d'embolic a l'hora de trobar el número de pitrall que ens han adjudicat, i això fa que haguem de córrer per poder ser puntuals a la sortida. En Joan farà la cursa al seu ritme i jo em proposo acompanyar en Moha,

  M'adono de seguida, cap al km 5, que el meu company no podrà seguir el ritme que havia manifestat voler assolir  abans del tret de sortida, i que era el de baixar una mica de les 2 hores, però com molt bé ens va confessar, no anava gaire ben preparat i a una mitja no se li pot faltar el respecte. Així, al km 8 aproximadament en Moha em diu que ha d'anar al lavabo i que faci la meva. Per tant, jo vaig fent Galloway i quan arribo al km 15 veig la senyalització del 19 que apunta cap a un pujada amb un pendent considerable, per aixó durant 4km deixo de fer les pauses corresponents perquè m'adono que prou que les hauré de fer en els 2mil metres finals de la cursa. L'acabo molt content amb un temps de 1h53'34'' i amb moltes ganes de fer la cursa solidària de Manlleu de la setmana que ve.
En Joan, amb la seva infinita paciència, ens ha esperat i emprenem el camí de tornada cap a casa tot comentant anècdotes d'una cursa que ha arreplegat al voltant de les 3 mil ànimes!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada