diumenge, 27 de desembre del 2015

Sant Silvestre de Calldetenes


   Com que no va vaig poder anar a Roda vaig decidir seguir la crida que fa el cartell i anar a cremar els torrons l'endemà a Calldetenes! 2a edició d'aquesta cursa i tot i que de moment la participació no és massa nombrosa, sí que va gaudir de la presència de destacats atletes;al web de l'ajuntament se'ns informava del següent: entre aquests atletes especialistes del món del córrer hi ha l’osonenc Francesc Freixer (Campió del món de Duatló de Muntanya), Iñaki Baldellou (1r classificat a la Copa del Rei de Triatló), Ricard Fernández (nou vegades Campió d’Espanya en diferents modalitats i categories), Iván Limia (Campió del Món de duatló del grup d’edat de 35 a 39 anys), Omar Es Salmouny (3r en el Campionat d’Espanya Júnior de 3.000 metres obstacles), Bàrbara Ramon (3ra de Catalunya de 3.000 metres llisos de pista coberta), Núria Peix (6a d’Espanya sub-23 de Triatló Esprint i Olímpic), Pep Sansa (sots-campió d’Espanya per Autonomies de Cros amb l’equip de Catalunya) i Jordi Comas (1r de l’estat en la Marató de Donostia).
   En Joan i en Martí, fent gala de la seva incondicional amabilitat, ja m'havien retirat el pitrall i ens vam fer la foto inicial com és preceptiu en totes les curses.
o

   El matí se'ns presenta fred, però amb un sol radiant! Comencem a córrer i els Mitjavila desapareixen de seguida de la meva vista! Ni pensar d'intentar seguir-los! Fins i tot m'adono que els torrons em pesen massa durant els 2 primers km, però quan agafo el ritme adequat i com que fem dues voltes i em permet conèixer els desnivells, gaudeixo molt més de la segona meitat de la cursa que de la primera. Arribo a la meta amb poc més de 23' molt satisfet i amb la il·lusió de fer la sant Silvestre de Manlleu! 
   Nivell altíssim ofert pels bons atletes i que espero que això pugui continuar així, perquè esdevé un bon reclam per a properes edicions, la bona organització s'ho mereix;  però aquest fet no va impedir que es respirés en tot moment  un fort regust de cursa popular. Cadascú al seu ritme, que és tal i com ha de ser en aquests tipus d'esdeveniment esportiu.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada