diumenge, 1 de novembre de 2015

EL PONT DE VILOMARA.


 En Gerard ens anima a fer una cursa de ¨camp¨i no m'hi penso pas dues vegades. En Costa me n'havia  parlar molt bé i el bon temps que ens acompanya ens la farà gaudir moltíssim . Arribo al poble al voltant de les 10 i aviat ja em trobo amb en Gerard i després amb en Joan.
 Havent recollit els pitralls ens anem a canviar i comentem el desnivell que hi ha cap al km 6:

Ja fa temps que no m'amoïna gens ni mica haver de caminar si convé i així ho he fet. El recorregut ha estat molt variat: asfalt, corriols, camins de muntanya...
I l'arribada sempre m'emociona,després d'haver corregut uns 53minuts  enmig d'un ambient esportiu molt bonic.    Quan acabem i anem cap als cotxes escoltem amb escepticisme el comentari d'una noia que afirma haver portat una mitjana de 3'30'' per quilòmetre...En Gerard ens ho ha confirmat a la tarda quan ha mirat les classificacions i la sorpresa ha estat majúscula quan ens ha dit que la segona noia classificada era la Núria Picas. Llàstima que no ens n'hem adonat. De tota manera això confirma el nivell que hi ha hagut en aquesta cursa, que esdevé un bon entrenament per als atletes d'elit i una gran satisfacció per als populars de poder-la fer.
   
   Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada