diumenge, 9 de novembre de 2014

Córrer per córrer

   Cursa especial en un dia especial: 9N!  Bona feina dels organitzadors que han aconseguit novament récord de participació. Potser els manlleuencs ja hi estem avesats, però realment el recorregut resseguint el camí vora de Ter és deliciós. Un bon esmorzar i la gratuitat de la prova en fan uns ingredients que n'asseguren l'èxit si el temps hi acompanya. De tota manera, el que té de bo, també genera el problema que una part massa considerable d'inscrits a l'hora de la veritat no s'hi presenten i genera un cert desconcert en els organitzadors. Malgrat tot, hem de considerar-la un clàssic de les curses osonenques i ja esperem la tradicional sant Silvestre, una de les més antigues del calendari esportiu d'aquesta data tan assenyalada.
   Abans d'arribar al pavelló he passat per davant de l'institut i he vist una bona cua de gent esperant poder votar...Estic orgullós de pertànyer a aquest poble que durant aquests darrers anys ha reivindicat sempre d'una manera tan civilitzada i democràtica una cosa tan elemental com és el dret a poder  decidir el seu futur, sigui quin sigui.
   Quan arribo ja veig en Joan i en Martí que ja han retirat els pitralls. Tot a punt per ser una mica més feliços.


  Només puc destacar que he tingut molt bones sensacions i que ja m'he recuperat de la inoblidable marató d'Amsterdam. He acabat els 10km en uns 51 minuts. Estic molt content.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada