diumenge, 16 de setembre del 2012

Cursa dels molins. Calldetenes.

Toca fer tirada llarga segons el pla Galloway que estic seguint amb la Carme per preparar la marató de València del novembre. Toca fer entre 35 i 37 km. Miro el calendari de curses i veig que hi ha una cursa que no he fet mai: la dels Molins de Calldetenes. No m'ho rumio gaire i crec que pot ser divertit anar-hi des de Manlleu, fer la cursa i tornar cap a casa. Com que en Joan també farà una marató a la tardor (la dels Alps marítims entre Niça i Cannes)  s'hi apunta sense dubtar-ne ni un segon, però ell vindrà des de Calldetenes: ens passarà a buscar a Manlleu i anirem tots junts a participar a la cursa, i així finalitzarà el seu entrenament. I malgrat que ja portava més de 27km a les cames va fer 14 o 15 minuts menys que nosaltres! Està molt molt en forma!La Carme i jo arribem pràcticament últims! Encara ens queden més de 13km fins a casa i ens ho agafem amb molta calma! I si en el camí d'anada una boira espessa i humida ens va acompanyar contínuament, la tornada va ser assolellada i vam poder gaudir d'una perspectiva de la comarca que no havia vist mai.
La propera tirada llarga ens coincideix amb la mitja marató de Carcassona i ja només en quedarà l'última. Haig de mirar si la puc lligar amb alguna altra cursa. Tot plegat una bona excusa per voltar i conèixer nous llocs, una bona oportunitat per VIURE!