dimarts, 4 d’octubre del 2022

XXXIX cursa popular fires de sant Lluc.Olot. 10k

 


Ja fa 9 anys que vaig acompanyar en Josep Costa a fer aquesta cursa, quan ell estava completant el seu repte d’aconseguir acabar 1000 curses. El bon record que en tenia em va fer venir ganes de tornar-hi a participar amb la intenció d’intentar baixar de l’hora amb la Carme.



 Després dels 5 primers km força còmodes i plenament urbans, els altres 5 que ens quedaven ja eren una mica més complicats, plens de continus tobogans trencacames, però els indrets per on vam passar ens van fer dir que l’esforç pagava molt la pena: el preciós passeig dels Desemparats:


La Font de la gruta:

 

I la sempre sorprenent pista d’atletisme dissenyada pels multipremiats arquitectes del RCR:


 

  Vam creuar l’arc d’arribada per sota de l’hora. Objectiu assolit. De tota manera, si no s’hagués aconseguit, la preciosa matinal que vam viure diumenge passat va ser sens dubte més important que el que ens havia marcat el cronòmetre




   A veure si abans d’anar a Gandesa al novembre, trobo alguna altra cursa que pugui fer. Sempre hi trobo un ambient ple de salut, de vida, d’il·lusió…que m’engresca a continuar gaudint d’aquest esport que tant m’ajuda a reconciliar-me amb el món, que tal i com està, ja és prou difícil.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada