diumenge, 29 de desembre de 2019

Cursa dels Nassos. Mont-roig del Camp


   
   Buscant, buscant em vaig entrebancar amb la cursa dels nassos de la població mironiana de Mont-roig del Camp. Això m'ha permès anar completant el meu mapa esportiu. En aquesta ocasió el Baix Camp, i ja només me'n queden 8, de comarques!
   La data de la cursa m'anava d'allò més bé perquè em permetia així de poder participar en la tradicional sant Silvestre del meu poble, malgrat que l'encostipat que porto des de fa gairebé tres setmanes em va fer dubtar fins al darrer moment de poder-hi anar.
    He estat entrenant per tant ben poc, però em vaig trobar realment molt còmode, i si tenim en compte que el primer km era d'una pujada amb un desnivell considerable,
 i que més de la meitat de la cursa transcorria per corriols i camins de carro, vaig creuar la línia d'arribada molt satisfet i sense patir gaire en cap moment.
 M'agraden aquestes curses de cap d'any, reflecteixen el meu ideari esportiu: són molt populars i per tant la majoria de la gent s'ho agafa d'una manera festiva, poc competitiva, que d'altra banda crec que són com sempre haurien de ser, amb l'objectiu d'anar a fer salut i de passar-s'ho bé. La xocolata desfeta que ens va oferir l'organització a l'arribada va acabar d'arrodonir una matinal esportiva excel·lent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada