divendres, 21 de desembre del 2018

Cursa solidària marató tV3 Manlleu.


   Una altra excel·lent organització ens ha permès participar i, per tant,  col·laborar en aquesta 8a edició dedicada a la lluita contra el càncer.   Fer esport i que sigui una cursa solidària és un maridatge excel·lent. Tant de bo que els diners que en surtin de totes les activitats d'arreu de Catalunya permetin que molta gent en un futur proper, i gràcies a la investigació mèdica, puguin tornar a dur una vida normal després de patir aquesta malaltia.
    Abans d'emprendre la sortida hem vist en Joan, la Irene i els seus amics i ens hem pogut fer la foto de rigor.

 M'he proposat acabar els 10k per sota l'hora i amb la Carme ho hem aconseguit amb molta facilitat. En Joan i la seva filla de seguida han anat força més ràpids que nosaltres, cadascú al seu ritme. Malgrat el dia humit, plujós i fred he gaudit molt de la cursa. El recorregut tan familiar i bonic a la vora del riu sempre m'és plaent, i l'ambient de cursa és un valor afegit que ho agraeixo sempre quan participo en aquests esdeveniments. 

  Propera cursa Sant Silvestre manlleuenca, no podré fer l'Entre ponts de Roda perquè tindré l'Arnau i la Gemma a casa i vull estar amb ells.





1 comentari:

  1. Hola Pep, bon Nadal. Cada vegada que trobo la Carme Brugarola, i mira que treballem junts des de fa dos anys, em parla molt bé de tu. Records a la Maria. Ens veurem a la Sant Silvestre de Manlleu, aquest és el segon o tercer anys que hi participo. Josep Gallart.

    ResponElimina