dilluns, 26 de novembre de 2018

10k Tarragona   Una altra comarca a la col·lecció. Feia anys que no anava a Tarragona i m'ha agradat molt. És una ciutat molt acollidora i prenyada d'història  Hem fet una altra expedició familiar, amb els pares, la Maria i la Fosca. Per tal d'aprofitar bé el cap de setmana vam marxar divendres per tal de poder tenir tot el dissabte per passejar-nos per la Imperial Tarraco. Cal reconèixer que hem estat de sort perquè ens va fer un dia radiant i les vistes des del Balcó del Mediterrani eren espectaculars. La passejada obligada pel nucli antic ens va permetre veure l'amfiteatre romà, la torre del Pretori, el circ, el Fòrum...evidentment la imponent catedral, edificis modernistes interessants i places molt ben endreçades com la de la Font. I l'encert de convertir una àmplia zona històrica només per a vianants,  fa que tot plegat sigui un veritable plaer poder-hi caminar tranquil·lament.    Avui m'esperava la cursa 10k. El canvi de recorregut m'ha fet caminar gairebé 5km des de l'hotel fins a l'Anella Mediterrània, tan bé que hauria anat que hagués començat al Serrallo, ho tenia a poc més de 5' caminant. Desplaçar-me en transport públic representava guanyar 15' minuts, però si tenim en compte que hi havia d'anar abans i que després els carrers quedaven tallats al trànsit i la tornada havia de ser a peu, he decidit fer el trajecte d'anada passejant tranquil·lament i fer el de tornada trotant suaument. Ben mirat he fet gairebé una mitja marató!!!

 Per tant, veient aquest panorama he decidit fer la primera meitat de la cursa gaudint-la al màxim i fer la segona meitat una mica més rapideta. Ho he encertat de ple perquè fer el final una mica sobrat de forces i anar avançant corredors a partir del km 5, sempre et dona una satisfacció molt gran. 346a posició de 823 per mi no està gens malament. Estic molt content.

   Ja m'he inscrit a la Cursa de l'oli de les Borges Blanques. Podré acolorir, si tot va bé, el dia 20 de gener la comarca de les Garrigues, avui però, ja he pintat la del Tarragonès.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada