diumenge, 10 de novembre de 2013

Córrer per córrer.


    Una altra edició del Córrer per córrer. Essència de l'atletisme popular. Gratuïta i obsequiada amb un bon entrepà de botifarra. Circuit preciós: es repeteix el mateix de l'any passat, però a la inversa. Hem sortit de la pista d'atletisme, ens hem enfilat cap a la Moreta i hem anat fins al pont de la Gleva on hem seguit el camí vora Ter fins arribar una altra volta a la pista d'atletisme. El canvi ha beneficiat la feina de la policia municipal perquè així la seva presència ha estat mínima i breu. 
    He sentit molts comentaris elogiosos del recorregut, que comparteixo absolutament. He viscut un nou rècord de participació. Demà em miraré les classificacions i el nombre d'arribats
   . En Gerard s'estrenava en aquesta cursa. En Lluís ha repetit l'experiència i en Costa va sumant curses per tal d'assolir l'objectiu d'arribar a les 1000 competicions realitzades.Com és habitual també he tingut la companyia d'alumnes de l'institut. M'he sentit molt còmode en un espai en què entreno molt sovint. Un veritable plaer que  fa reconciliar-te una mica amb el món i després de córrer els 10km en 48'59''.


   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada