diumenge, 10 de març de 2013

10km de Gavà.


 No em proposo mai cap objectiu quan m'apunto a una cursa...bé, mentida, sempre penso a gaudir tant com sigui possible del meu esport preferit; però en aquesta ocasió en Gerard pretén provar baixar dels 47' i m'ofereixo a acompanyar-lo, tot i que no les tinc pas totes perquè ni recordo quan vaig baixar d'aquest temps en una cursa de 10km i per mi no havia de ser pas bufar i fer ampolles.
    Estic content perquè no havia fet mai aquesta cursa de Gavà i sempre estar en un lloc nou m'ofereix un plus d'interès.
   Hi anem uns quants corncurres: en Costa, que és l'admiració de tothom, ja que poder fer 10km amb els seus 72 anys és el que ens agradaria poder arribar a realitzar a tots els amants de l'atletisme de fons; en Joan, que farà la mitja; en Gerard, i en Lluís, que es va consolidant com un nou concurre et gaude de debò, perquè tal i com em va explicar, el córrer li representa un ajut per entomar amb optimisme el dia a dia, que és sense dubte el més important.
    De tota manera em fa gràcia avui intentar anar una mica més alegret del que faig normalment, la qual cosa vol dir anar a un ritme de 4'40 per clavar els 47'; però tenia programat el GPS a 4'36 per assegurar que baixàvem d'aquest temps.
   Comencem la cursa i durant els 4 primers quilòmetres veig que anem  molt bé per tal de poder assolir l'objectiu, però de seguida i abans del km 5 en Gerard em diu que no podrà continuar amb aquest ritme. Afluixem i un altre dia ja ho intentarem, és absurd patir, i ens prometem que ja tindrem d'altres ocasions per intentar-ho. Amb tot i això, acabem els 10km  a la pista d'atletisme de la zona esportiva de Gavà amb un temps de 48'45'' en la posició 265 i 266 respectivament de 836 arribats que no està gens, gens, malament.
   En Lluís i en Costa fan la seva cursa i arriben molt satisfets a la línia d'arribada i anem a fer un merescut aperitiu mentre esperem que en Joan acabi els seus 21km! Que sense entrenar en aquest últim mes, els acaba amb poc més de 1h30'!!! És un crac!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada