diumenge, 9 de setembre de 2007

9 de setembre del 2007.Montesquiu

Excel·lent cursa. Recordo que en Josep Costa em va advertir de la duresa del primer km amb una pujada d'un fortíssim pendent que calia prendre-se´l amb prudència per tal de no patir excessivament durant la resta de la cursa. Els organitzadors en fan la següent presentació en la seva pàgina web:

CARACTERÍSTIQUES CURSA
La Cursa del Castell de Montesquiu té un recorregut homologat de 12.200 m. Amb sortida al poble es dirigeig cap al Castell de Montesquiu per carretera asfaltada, per tot seguit endinssar-se als boscos del parc comarcal per diferents pistes forestals.
La sortida es realitza a la Font d'en Nando a un extrem del poble a 575 m. sobre el nivell del mar. El desnivell màxim és de 163 metres que s'aconsegueix al fer una meta volant a 738 m., aproximadament a la meitat de la cursa.
El circuit està perfectament senyalitzat i es marca cada quilòmetre. En els kms 4,2 i 7,9 del recorregut i al final de la cursa hi ha avituallament per a tots els corredors.
A tots els participants se’ls obsequia al final del recorregut amb un esmorzar de pa amb botifarra o cansalada i un refresc, a part d’una bossa d’obsequis (aigua, refresc, samarreta amb l’anagrama de la cursa, gasoses, fuet, ....).La Carme va participar en aquesta cursa però ben aviat un fort dolor a la cama va provocar que haguéssim d'anar amb molta prudència i evitar una possible lesió...No ens la podíem jugar perquè Tolosa ens esperava!
Classificació
Recorregut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada