diumenge, 14 d’abril del 2024

Mitja marató Montornès del Vallès.

        47ena mitja marató! Ja en falten poquetes per acabar el repte de la cinquantena. Cursa molt ben organitzada i amb l'obsequi generós d'una empresa de productes de neteja, els dorsals s'acaben ràpidament. El que no es preveia era la calor. Potser ha estat la mitja més dura que he realitzat darrerament. Només que s'hagués avançat una hora l'inici de la cursa, potser hauria estat de més bon portar. Un termòmetre assenyalava gairebé els 30 graus, exagerada per a un mes d'abril.
    Arribo amb la Carme amb més d'una hora d'antelació, amb tot i això hem de deixar força allunyat el cotxe. Fem la foto de rigor abans de començar a suar de valent la cansalada:


   Anem molt bé durant els 10 primers km, però cada vegada fa més calor i els tres darrers km han estat molt i molt durs. De tota manera, i malgrat el temps modestíssim que he fet, la posició 704 de 807 em deixa més que satisfet.

   Per acabar de rematar l'esforç físic hem hagut de fer dos viatges per poder transportar el pesat obsequi que tanta fama ha adquirit a Montornès del Vallès.

  Si em recupero bé, voldria fer la cursa curta d'Alpens. A veure.

   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada