diumenge, 8 d’abril de 2018

10km Igualada   Continuo ampliant la meva particular col·lecció de curses amb la voluntat de participar com a mínim en cadascuna de les comarques catalanes. En aquesta ocasió he pogut acolorir  l'Anoia:

  Com ja és força habitual ho aprofitem per fer parada i fonda als llocs on vaig a córrer. Per tant hi fem estada des de dissabte i descobrim una ciutat que malgrat, i com passa sempre, que els rastres medievals pràcticament han desparegut i són substituïts per construccions modernistes força interessants a causa de la industrialització, el traçat dels carrers al voltant de la plaça de l'ajuntament, per exemple, traeixen aquest passat històric. L'Arnau ens aconsella que tornem anar a visitar el magnífic cementri nou dissenyat per l'arquitecte Enric Miralles, però finalment ens decantem per passejar per indrets que no havíem vist en l'última visita que vam fer a la capital de l'Anoia.
  La previsió meteorològica per aquests dies no era gaire falaguera, però hem tingut sort que el temps s'aguantés tot el dissabte. Diumenge ja va ser una altra història i em preparo i em mentalitzo per fer el 10km sota la pluja:

   Arribo a dos quarts i cinc de deu a la rambla de sant Isidre, punt de sortida i d'arribada. Normalment intento ser-hi una hora abans de córrer, però ja havia recollit dissabte el dorsal, i parlo amb alguns atletes que s'aixopluguen com poden abans de començar la cursa a les 10. No és un xàfec gaire fort, però no para de ploure en els pocs més de 52' que trigo a completar aquests 10k!


   Diumenge faré la mitja de la Garrotxa. Ja la vaig fer l'any passat. No podré afegir una altra comarca fins al mes de maig: Tárrega, capital de l'Urgell. Si no surt cap entrebanc hi faré un altre 10k.

   
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada