dimarts, 27 de maig del 2014

La parcel·lària. Sant Esteve d'en Bas


   Dissabte m'arribo a l'alberg Vall d'en Bas a recollir pitralls i obsequis, així tots podrem anar més tranquils a la cursa de diumenge. El paisatge primaveral és magnífic i em fa imaginar una cursa molt vistosa.

   Els organitzadors ens obsequien en la seva primera edició amb una motxilla molt maca:

   En Lluís, que farà la cursa de 10km com en Costa, em passa a buscar a casa, i quan arriba la Carme anem cap a sant Esteve. El trajecte pel  túnel de Bracons només és de 20 minuts! Quan arribem, ens esperem una mica i de seguida arriba en Joan i després en Gerard. El dia es presenta molt adequat per córrer sense patir calor, la temperatura és fresqueta i està ennuvolat. Primer surten a les 9 els de la distància més curta i a les 9.15' els qui participarem en la mitja marató. 

  El recorregut és força planer i participar en un lloc per primera vegada sempre 
 té un valor afegit.



     Practico el sistema Galloway que em dóna com sempre molta seguretat i tranquil·litat a l'hora d'afrontar mitges maratons i maratons. Amb la Carme ens anem menjant progressivament els km mentre gaudim del paisatge que ens envolta. A l'arribada veiem en Joan i en Gerard, que ha fet marca personal, que ens esperen. Mentre gaudim d'un bon esmorzar, comentem la cursa i ja planegem nous i engrescadors projectes.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada