dissabte, 10 d’agost de 2013

Cursa nocturna Figueres.


   Cursa molt molt popular, amb l'al·licient d'un quilòmetre llarg a les fosques i per tant, amb l'ús obligat del frontal, que hi afegia un plus d'aventura. 
   Marxem de Manlleu a 2/4 de 5 i a 2/4 de 6 ja som a Figueres.Hi ha un ambient de vacances absolut. Passegem tranquil·lament pels carrers de la capital de l'Alt Empordà i ens dediquem una bona estona a badar des d'una terrassa tot prenent un refresc. El temps s'alenteix d'una manera agradable, però en Costa ens adverteix que hauríem d'anar a fer un mos abans de la cursa. La Rosa ens ha preparat un suculent berenar i després anem a recollir pitralls. Ens canviem i en Josep té dubtes de si portar o no el frontal. Quan arribem al punt de sortida a la Rambla (hi passarem unes quantes vegades) se'ns adverteix de la necessitat de portar-lo. El tram d'absoluta foscor ens ho confirmarà! 
   Em considero una persona solitària, però sempre m'emociono cada vegada que ens trobem una bona colla de gent que és feliç corrent, i el compte enrere abans de sonar el tret de sortida també sempre em fa posar els pèls de punta, així com l'arribada! En aquesta ocasió als crits d'ànim de la Rosa s'hi han afegit els de la Maria, la qual cosa m'ha produït una satisfacció enorme.
   8km en una ciutat on no hi havia corregut mai i una nova experiència esportiva molt divertida!Ara que la recordo amb més tranquil·litat, crec que la zona fosca encara hauria d'haver estat més llarga!!!Va ser el km més emocionant de la cursa!!!

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada