diumenge, 12 de maig del 2013

CURSA 1714


   
   Mentre n'hi ha que diuen mentides, ens insulten, ens ataquen, expulsen gent del país per les seves idees, ens ofeguen econòmicament, i més coses que tots sabem..altres reivindiquen un dret tan elemental, no només de la democràcia sinó dels drets humans, com és el de la llibertat, celebrant-ho tot practicant el seu esport favorit: el córrer.  
   Tal com ens van avisar abans de començar la cursa, vam fer gairebé 18km i no pas els simbòlics 17km140 metres que ens pensàvem que faríem.. Jo hi veig més aviat la mà d'algun botifler que no volia que arribéssim a la línia de meta! 
   Recorregut molt maco, des del començament a la plaça Fra Bernadí de Manlleu fins a l'emotiva arribada a la plaça Major de Vic enmig d'un corredor d'estelades i de gent animant. Vaig tenir el privilegi d'anar acompanyat de la Carme i d'en David, la qual cosa va fer que les emocions poguessin ser compartides i que per tant la satisfacció encara fos més gran.
  En Joan ja té la marató de Copenhaguen a punt i en Gerard va acabar la cursa amb bones sensacions, i per tant també ja està preparat per afrontar la seva primera mitja marató quan vulgui!!!














    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada