dimarts, 22 de març del 2022

Mitja marató de la Garrotxa.

 


   Mentre espero completar el repte: una cursa-una comarca, me n'he proposat un altre: arribar a les 50 mitges maratons, 100 curses 10k i les que pugui 5k (200 estaria bé). Les 10 maratons ja les tinc fetes, tot i que no descarto fer-ne alguna altra. 
   Després de la pandèmia ha tornat una mitja molt maca, la que organitza el CN Olot. Malgrat la pluja que ens ha acompanyat en els primeres 5 km, un lleuger impermeable no ens ha fet gens de nosa,

no ha estat cap impediment per gaudir del meravellós paisatge garrotxí. Hem anat fent sense patir excessivament amb el propòsit d'arribar a la línia d'arribada abans de les 2h30' que ens dictava l'organització com a temps màxim per aconseguir la clàssica espatlla per als corredors que completen els 21k. I ho vam aconseguir.


   Quan vaig mirar les classificacions em va fer gràcia saber que la Quima Casas, referent de l'atletisme català,  amb els seus 70 anys va arribar poc després de nosaltres. Ens agradaria poder gaudir de l'esport que tant estimem també nosaltres quan arribem a la seva edat. 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada